Ocupații - coduri COR

Conducători de unități din industria hotelieră, comerț și alte servicii >
Conducători de unități hoteliere și de restaurante
141
Această ocupație din clasificarea COR, codul 141, se referă la conducătorii de unități hoteliere și de restaurante. Acestea sunt persoanele responsabile cu gestionarea și coordonarea activităților desfășurate în cadrul unităților hoteliere și de restaurante. Ei sunt responsabili cu asigurarea unui nivel adecvat de servicii clienților, precum și cu îmbunătățirea calității serviciilor oferite. De asemenea, conducătorii de unități hoteliere și de restaurante se ocupă de organizarea și controlul financiar al acestor unități. Ei trebuie să asigure eficiența activităților, precum și respectarea legislației în vigoare. Acest cod COR se referă, de asemenea, la persoanele care sunt implicate în dezvoltarea și promovareaunităților hoteliere și de restaurante.
cod CORdenumire ocupație
Membri ai corpului legislativ, ai executivului, înalți conducători ai administrației publice, conducători și funcționari superioriMembrii corpului legislativ, ai executivului, înalții conducători ai administrației publice, conducătorii și funcționarii superiori din unitățile economico-sociale și politice planifică, conduc, coordonează și evaluează activitățile generale ale întreprinderilor, guvernelor și ale altor organizații sau unități organizaționale în cadrul acestora și de asemenea formulează și revizuiesc politicile, legile, regulile și reglementările în vigoare.
Legislatori, membri ai executivului și înalți conducători ai administrației publice
Conducători în domeniul administrativ și comercial
Conducători de unități din industrie și servicii
Conducători de unități din industria hotelieră, comerț și alte serviciiConducătorii de unități din industria hotelieră, comerțul cu amănuntul și alte servicii planifică, organizează și conduc direct activitățile unităților care oferă servicii de cazare, servicii de vânzare cu amănuntul și alte servicii.
Conducători de unități hoteliere și de restauranteConducătorii de unități hoteliere și de restaurante planifică, organizează și conduc activitățile unităților care furnizează cazare, masă, băutură și alte servicii similare de ospitalitate.
Conducători de unități hoteliere
Conducători de restaurante
Conducători de unități din domeniul comerțului
Conducători ai altor tipuri de unități de servicii
Specialiști în diverse domenii de activitate
Tehnicieni și alți specialiști din domeniul tehnic
Funcționari administrativi
Lucrători în domeniul serviciilor
Lucrători calificați în agricultură, silvicultură și pescuit
Muncitori calificați și asimilați
Operatori la instalații și mașini; asamblori de mașini și echipamente
Muncitori necalificați

Categorii de date